DJ sampler : Carrybase. - Endral; Ira Khairani; Data; Carrybase Corporation (Kuala Lumpur : Carrybase Corporation, 1999)
Terdapat tiga buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
Apa Khabar Kekasih / Endral (6:00) -- Ku Pujuk Hati / Ira Khairani (5:45) -- Nyanyian Rindu Buat Kekasih / Data.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- Malaysia; Songs, Malay