Impian cinta - Rem; Ajai; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1999)
Terdapat dua buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam single ini yang dipetik dari album Impian Cinta.
Impian Cinta (4:23) -- Hanya Denganku (5:11).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- Malaysia