Formula - KRU; EMI (Malaysia). (Selangor : EMI (Malaysia), 1999)
Terdapat single berirama pop R&B bersama versi instrumental dan bonus single.
CD 1 : Formula / (4:04) -- Formula (Instrumental) / (4:04) -- Luar Biasa (Aneh Mix) / (3:52).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Rap (Music).; Popular music