Luarbiasa - KRU; EMI (Malaysia). (Selangor : EMI (Malaysia), 1999)
Terdapat single berirama pop R&B bersama dua remix dan satu instrumental.
CD 1 : Luarbiasa Radio Edit / (3:38) -- Luarbiasa Aneh Mix / (3:52) -- Luarbiasa Misteri Mix / (3:38) -- Luarbiasa Instrumental / (3:38).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Rap (Music).; Popular music