Jelas dalam samar - Jenifer; Digital Stage Production; Universal Music Malaysia (Shah Alam, Selangor : Digital Stage Production, 1999)
Terdapat sebuah lagu single yang dipetik dari album Jenifer.
CD 1 : Jelas Dalam Samar / (4:49).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay