Idola - Elite; KRU Records (Kuala Lumpur : KRU Records, 1999)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang dimuatkan didalam album ini.
CD 1 : Aku Siapa, Kau Siapa / (4:15) -- Bertuah / (4:06) -- Potret Lama / (3:44) -- Bila? / (4:23) -- Tiada Ku Menduga / (3:19) -- Susah Jadi Senang / (3:48) -- Jejaka Pemalu / (3:47) -- Asta La Vista / (3:48) -- Simfoni Hidupku / (3:47) -- Pasti / (3:59).
Koleksi Khas Wiramanja.
Elite: Shasha, Azza, Linda, Watie.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay