Bintang dalam ciptaan : DJ sampler - Ashira; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : BMG Music, 1999)
Terdapat dua buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Di Ombak Resah / (4:49) -- Menggenggam Yang Pasti / (4:53).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay