Senyum - Raihan; Farihin Abdul Fattah; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1999)
Terdapat sebuah lagu single petikan dari album Senyum.
CD 1 : Senyum / (4:28)
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam