Khas buat DJ volume 2. - New Southern Records (Kuala Lumpur : New Southern Records, 1999)
Kompilasi enam buah lagu daripada penyanyi Malaysia iaitu Kumpulan G.I.M., Rozita Izlyn, Kumpulan Moin, Norshila Amin dan Amy (Search).
CD 1 : Sepi / G.I.M. (4:40) -- Berbalam Cinta ku / Rozita Izlyn (5:24) -- Kau Yang Ku Sayang / Moin (Versi Demo) (4:26) -- Di Kesedaran Ini / Noorshila Amin (5:03) -- Aku / Amy (4:39) -- Kalimah Cinta / Amy (6:00).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- Malaysia; Songs, Malay