DJ sampler rock - Lefthanded; Moshek; Sony Music Entertainment (Malaysia). (Ampang, Selangor : Sony Music Entertainment, 1999)
Terdapat lima buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Syurga & Neraka / Lefthanded (5:35) -- Mencari Sinar / Lefthanded (6:10) -- Cengklong Caya Caya / Moshek (3:27) -- Pesan Tok Moyok / Moshek (5:02) -- Bulldozer / Moshek (3:06).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Rock music