Sehidup semati - Juliana Banos; Indigo; KRU Records (Kuala Lumpur : KRU Records, 1999)
Mengandungi single berirama pop balada bersama versi instrumental dan minus one.
CD 1 : Sehidup Semati -- Instrumental -- Minus One.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music; Songs, Malay