Memori - Camelia; Universal Music Limited Malaysia (Kuala Lumpur : Universal Music Limited Malaysia, 1999)
Terdapat dua belas buah lagu berirama pop R&B dalam album ini.
CD 1 : Pisah -- Suratan Atau Kebetulan -- Janjiku -- Akhirnya -- Memori -- Siapakah -- Insan Di Kota -- Ku Izinkan Kasih -- Di Sisimu -- Erti Kehidupan (Sho Nuff mix) -- Hidupku Masih Bererti -- Memori (banus track).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Songs, Malay