Semanis rindu - Saleena; Musical Sound Organisation (Kuala Lumpur : Musical Sound Organisation, 1999)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop dalam album ini.
CD 1 : Semanis Rindu Sepahit Hempedu / (5:43) -- Suka Duka Sama Rasa / (4:15) -- Terkenang Kekasih Lama / (5:07) -- Kita Akan Hidup Bersama / (3:36) -- Gerhananya Rembulan / (5:35) -- Bukan Aku Rela / (5:09) -- Sutera Lambang Cinta / (5:29) -- Aku Rindu / (4:15) -- Bukannya Khayalan / (3:57) -- Satu Rasa Rindu / (4:32).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay