Madu tiga : ikut lagu P. Ramlee - Poe; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop rock didalam album ini.
CD 1 : Madu Tiga (Ikut Lagu P. Ramlee) / (5:06) -- KL Punya Cerita / (5:28) -- Tak Sama / (5:10) -- Mulut Mau Manis, Hati Mau Baik / (5:12) -- Balik Kampung / (3:53) -- Sabar Dek Sabar / (4:09) -- Ayuh! Ayuh! / (4:52) -- Terlanjur Pulak / (5:35) -- Kebanggaan Orang Melayu / (5:19) -- No Money Pokai / (4:49).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia