Martabat - Man Bai; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1999)
Terdapat sebuah lagu pop yang dipetik dari album Positif yang terdapat dalam CD ini.
CD 1 : Martabat / (4:15).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay