Hit terkini vol. 2. - EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1995)
Terdapat dua belas buah lagu pilihan popular yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Tujuh Hasta Melangkah / Shahrul & Rahmat (6:09) -- Salah Siapa / KRU (3:45) -- Kau Pergi Tanpa Pesan / Sharifah Aini (3:29) -- Imbasan / Ayai Illusi (5:52) -- Kedua Kalinya / Farra (4:46) -- Malam Ini / Sudirman (4:04) -- Ku Cinta Padamu / Korie (3:23) -- Emilia / KRU (5:09) -- Kini Baru Kau Sedar / Carefree (4:51) -- Wira / Roy, Krisya & Ahmad Nawab (4:55) -- 2 Dalam 1 (Pusara Di Lebuhraya & Sentuhan Kecundang) / Shahrul & Rahmat (5:21) -- Jangan Segan-Segan / Zaleha Hamid (4:16).
Koleksi Khas Wiramanja.
Shahrul, Rahmat, KRU, Sharifah Aini, Ayai Ilusi, Farra, Korie, Zaleha Hamid, Carefree, Roy, Krisya, Ahmad Nawab.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music