Hanya untuk mu. - Nassier Wahab; Raja Ema; Dilla Alie; Warna Irama Padang Pasir (Kuala Lumpur : Warna Irama Padang Pasir, 1999)
Terdapat dua buah lagu berirama pop tradisional yang terdapat dalam album ini.
Hanya Untuk Mu / Nassier Wahab, Raja Ema & Dilla Alie (4:21) -- Dara Idaman / Nassier Wahab (4:15).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay