Farazilla - Farazilla; A. Ali; EMI (Malaysia). (Seri Kembangan, Selangor : EMI (Malaysia), 1999)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop etnik yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Dunia Cinta / (3:59) -- Sangkar Emas / (3:51) -- Biarlah Aku Mengundur Diri / (3:51) -- Pada Kasih Cinta Bertakhta / (4:16) -- Tirai Kasih Mu / (4:00) -- Sanjungan Kasih / (4:46) -- Kau Penyayang / (5:07) -- Bercinta Indah Kecewa Pahit / (3:34) -- Ku Tetap Menanti / (4:18) -- Cinta Pandang Pertama / (4:35).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay