Dayang Nurfaizah : DJ sampler - Dayang Nurfaizah; Adnan Abu Hassan; BMG Music (Malaysia).; Aneka Seni Music Production (Kuala Lumpur : BMG Music (M), 1999)
Terdapat dua buah lagu berirama pop balada yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Hakikat Cinta / (4:19) -- Kembalilah Sayang / (4:29).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music