Cico [dan] Farazilla - Cico; Farazilla; EMI (Malaysia). (Selangor : EMI (Malaysia), 1999)
Album ini memuatkan empat buah lagu berirama pop rock kontemporari.
CD 1 : Esok Milik Kita / Cico (4:04) -- Dunia Cinta / Farazilla (3:59) -- Di Bawah Rimbunan Cinta / Cico (4:35) -- Sangkar Emas / Farazilla (3:51).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay