Cico - Cico; Shanazron; EMI (Malaysia). (Selangor : EMI (Malaysia), 1999)
Album ini memuatkan sepuluh buah lagu berirama pop.
CD 1 : Esok Milik Kita / (4:04) -- Di Bawah Rimbunan Cinta / (4:35) -- Impian Puteri / (3:10) -- Musim Yang Hilang / (4:30) -- Kristy / (4:50) -- Bunga / (4:13) -- Rasa Rindu / (4:35) -- Tanpa Mu-Sebuah Dedikasi / (2:55) -- Janji Itu Dusta / (4:35) -- Ingatan Lama / (4:19).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay