Tak dapek se nolong - Berus Brothers; Poe; Zainal; Fantasia Music City.; Hui Hvang (Kuala Lumpur : Fantasia Music City)
Terdapat sepuluh buah lagu pop yang dimuatkan di dalam album ini.
CD 1 : Tak Dapek Se Nolong / (4:50) -- Jangan Bogel Daku / (5:45) -- Tak Jamin / (4:05) -- The Way Taxi Driver Jam / (5:00) -- Tragedi Oktober Seman / (3:02) -- Tanya Sama Samy Vellu / (4:10) -- Inflasi / (3:40) -- S.P.L.P. / (5:00) -- Tok! Jangan Bagi Can / (4:53) -- Macam Tak Caya / (5:16).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay