Perjuangan anti-cession Sarawak : peranan utama Persatuan Kebangsaan Melayu Sarawak - Mohd. Hasbie Sulaiman, Haji, 1927- (Kuching : Persatuan Kebangsaan Melayu Sarawak, 1989)
Political role of Persatuan Kebangsaan Melayu Sarawak in the history of Sarawak.
In Malay.
Keywords: Persatuan Kebangsaan Melayu Sarawak; Sarawak (Malaysia) -- History