Ingin bersamamu - Syafinaz; EMI (Malaysia). (Selangor : EMI (Malaysia), 1999)
Terdapat dua buah lagu berirama pop balada dalam album ini.
CD 1 : Ingin Bersamamu -- Mengukir Mimpi.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay