Aku tetap aku - Shima; Sony Music Entertainment (Malaysia). (Selangor : Sony Music Entertainment (M), 1999)
Terdapat sebuah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam CD ini.
CD 1 : Aku Tetap Aku / (5:15).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music; Songs, Malay