Cinta oh cinta - Amelina; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1997)
Terdapat dua buah lagu berirama dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Semakin Rindu Semakin Asyik / (5:14) -- Cinta Oh Cinta / (5:16).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music