Dara pujaan - The Zurah II; M. Shariff Productions; Suria Records (Kuala Lumpur : M. Shariff Productions, 1993)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yeh yeh yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Zuraini / (4:02) -- Julaidah / (3:18) -- Norma / (3:38) -- Siti Haida / (2:28) -- Zunika / (2:48) -- Salawati / (3:12) -- Suzana / (2:58) -- Oh Fatimah / (3:16) -- Azizah / (3:47) -- Rohana / (2:45).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan: M. Shariff (vokal/lead guitar), Jeff (bass), Jasmin (keyboard), K. G. (keyboard), Zul (drummer).
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music