Meraih impian - Zetty; Razman; Rosle Mail; Irama Perindu; Fantasia Music City. (Johor : Irama Perindu, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Meraih Impian / Zetty & Rahman (5:26) -- Oh Mira / Razman (4:24) -- Ku Rela Mengharung Sepi / Zetty (5:58) -- Resah / Zetty (3:30) -- Di Mana Punca Kesilapan / Razman (6:08) -- Setia Ku Hanya Pada Mu / Zetty (5:40) -- Menebus Dosa / Razman (4:45) -- Pasrah Dalam Doa / Razman (5:58) -- Oh Kasih... Marilah / Zetty (3:30) -- Curang Dalam Setia / Zetty (5:06).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay