Dankdut bang - Zaleha Hamid; Salih Yaacob; Ramli M.S.; Life Record Industries (Singapore : Life Record Industries, 1995)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama dangdut yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Sakit Tapi Asyik / (3:18) -- Setangkai Bunga Padi / (6:00) -- Kaca Mata Cinta / (3:23) -- Tak Mungkin Lagi / (4:55) -- Sini Enak Sana Enak / (5:07) -- Takut Tapi Mengasyikkan / (4:04) -- Siksanya Merindu / (5:11) -- Kira-kira Bang / (5:04) -- Hanyalah Satu / (3:50) -- Aku Suka Kamu.... / (4:32)
Koleksi Khas Wiramanja.
Volume 2.
Penyanyi undangan : Salih Yaacob.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay