Opera dalam kenangan - Wings; Fly-Wings.; BMG Pacific (Kuala Lumpur : Fly-Wings, 1994)
Terdapat sebelas buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : On My Side / Andy Mclean / (5:59) -- Dia / Hattan (5:18) -- Rock'N' Roll Band / Azul (3:19) -- Taman Rashidah Utama / Ramli Sarip (7:45) -- Perhentian / Joe, Jojet, Eddie (5:20) -- Sejati / Azul (4:58) -- Midnight Blues / Hattan (5:57) -- Serati Tidak Bisa Jadi Undan / Amy(Search) (6:09) -- Peronda Jaket Biru / Sahara Yaccob (4:58) -- Bazooka Penaka / Yantzen (6:06) -- Tangisan Marhain / Sahara Yaccob (7:46).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan: Eddie, Jojet, Joe. Penyanyi undangan: A. Romzi, M. Nasir, Amy (Search), Mus, Andy McLean, Nike Ardilla, Azul, Ramli Sarip, Hattan, Sahara Yaacob, Ito, Yantzen.
Title from disc label.
Keywords: Rock music