Berkat. - Bukhari Che Muda; Ambang Klasik; Universal Records (Selangor : Ambang Klasik, 1997)
Terdapat sebelas buah lagu raya yang terdapat dalam album ini.
CD 1: Berkat / Semua Artis (3:04) -- Pulanglah / Normala Shamsuddin (4:09) -- Musafir Di Aidilfitri / Ruhil Amani (4:34) -- Menjelang Aidilfitri / Camelia (4:29) -- Sederhana Tapi Meriah / Ismaliza (2:57) -- Berkat Ramadhan / Imad (5:49) -- Ramadhan Bulan Mulia / Fadzil Ahmad (8:15) -- Ramadhan / Brothers (4:46) -- Syahdu Dihari Lebaran / Den (4:57) -- Riang Ria Dihari Raya / Utama (3:55) -- Puasa & Raya / Senario (3:46).
Koleksi Khas Wiramanja.
Penyanyi: Normala Shamsudin, Ruhil Amani, Camelia, Ismaliza, Imad, Fadzil Ahmad, Brothers, Den, Utama, Senario.
Title from disc label.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam