Seribu rahmat : DJ Sampler - Umbrella; Saari Amri; Mekar Production; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Mekar Production, 1995)
Terdapat lima buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
Bukalah Hatimu (4:27) -- Ramalan Ku Benar Belaka (5:41) -- Semarak Kecintaan (4:37) -- Kawan Makam Kawan (4:07) -- Retak Jangan Relai (4:12).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Zairul (vokal), Shaiful (drum), Isnin (keyboard), Rizal (bass), Hafizz (gitar).
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- 1991-2000.