Tajam menikam - U.K's; Saari Amri; Mekar Production; BMG Pacific (Kuala Lumpur : Mekar Production, 1995)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
Sebak -- Membara -- Balada Ani -- Kekasih Ku -- Prosarasa -- Rhythm Si Jantung Hati -- Bila Purnama Mengambang -- Serasi -- Gema Kasih Sepanjang Usia -- Pahit Akan Manis Akhirnya.
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Amir (vokal), Amy (gitar utama), Rosdaniel (gitar kedua), Amirul (drum).
Title from container.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.