Asmara - U'n' I; Kesuma Booty; Terminal Muzik (M). (Kuala Lumpur : Terminal Muzik (M))
Terdapat dua belas buah lagu cover popular yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Buka Pintu (2:20) -- Oh Kasih Ku (2:58) -- Asmara (3:47) -- Kisah Aku Dan Dia (5:11) -- Dari Mana Datangnya Cinta (3:12) -- Marilah Ke Mari & Menari Ago Go (3:38) -- Si Pemalu (3:30) -- Belo-Belo (3:53) -- Coklat Susu (2:54) -- Jerat (4:08) -- Resam Dunia (5:39) -- Oh Lala (3:18).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Linda, Faizal, Rozie, Illa.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay