Di mana suara ku - Two Hats; Farouk Ahyar; Polygram Records (Kuala Lumpur : PolyGram Records, 1994)
Terdapat lima buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
Yang Berhormat / (2:22) -- Di Mejaku / (3:10) -- Suara Halus / (3:50) -- Dimana Suara Ku / (4:27) -- Terperasan / (3:17).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Azlan Ramli (vokal & gitar), Zain Azman (gitar & suara latar), Shamsul Shamsuddin (bass gitar), Ricardo Mercado (drum).
Keywords: Songs, Malay