Kita adalah kita - Twins; Bong; Terminal Muzik (Malaysia). (Kuala Lumpur : Terminal Muzik)
Terdapat enam buah lagu berirama pop rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Kita Adalah Kita / (3:30) -- Satu Selamanya / (4:20) -- Buat Baik Berpada / (5:08) -- Di Jarak Perindu / (4:51) -- Tuluskan Cintanya? / (5:47) -- Sahabat / (4:59).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Indra, Rashid.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay