A tribute to Tan Sri P. Ramlee : the Bolshoi ballet theatre orkestra of Tashkent. - EMI (Malaysia).; Renong Berhad (Selangor : EMI, 1998)
Gesekan biola oleh Yuri Topalo dalam versi ini merupakan tafsiran langsung daripada intro asal yang dinyanyikan oleh Allahyarham Saloma.
CD 1 : Dimana Kan Ku Cari Ganti.
Koleksi Khas Wiramanja.
Conductor : Khammidulla Shamsutdinov, Orchestra : The Bolshoi Ballet Theatre Orkestra of Tashkent.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Orchestral music