Pilihan terbaik Sweet Charity (1979-85). - Sweet Charity; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1992)
Terdapat empat belas buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Lahirmu Bukan Untuk Dunia / (6:44) -- Datang Dan Pergi / (5:15) -- Kamelia / (4:50) -- Musibah / (4:07) -- Teratai / (5:06) -- Hilang Gelap Terbitlah Terang / (4:52) -- Sejuta Wajah / (5:39) -- Jangan Lama Lama / (5:36) -- Penunggu / (7:11) -- Terharu / (3:12) -- Berita Gempa / (5:15) -- Manusia Dengan ABC / (4:49) -- Hanya Rock'N' Roll / (4:30) -- Ribut 10.59 Pagi / (4:33).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Rock music; Popular music