Takdir - Susan Lankester; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1993)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Antara Dua Zaman / (3:41) -- Bukan Sekadar Lakonan / (5:00) -- Eksplorasi Destinasi / (5:17) -- Tibalah Masanya / (4:05) -- Freedom / (5:33) -- Kota Harapan / (5:33) -- Denganmu / (4:43) -- Hey Jude / (3:55) -- Cerita Hitam Putih / (4:54) -- Takdir / (4:18).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.