Koleksi klasik = A collection of classic Malay songs - Sudirman; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1991)
Terdapat dua belas buah lagu berirama Melayu klasik yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Jali-jali / (4:23) -- Patah Hati / (5:39) -- Tetapkan Hatimu / (3:03) -- Anak Dagang / (3:03) -- Berdendang Anak Dara / (3:28) -- Kerana Mata / (2:29) -- Hati Rindu / (3:54) -- Air Mata Kasih / (3:11) -- Sri Sarawak / (4:38) -- Ayah Dan Ibu / (3:05) -- Kuala Deli / (4:39) -- Pujaan Hatiku / (3:25).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music