Abadi - Sudirman; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1982)
Terdapat sebelas buah lagu berkonsepkan kenegaraan dan patriotisme yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Warisan / (4:00) -- 8 ke 4 1/4 (Punch Card) / (3:34) -- Kehadiranku / (3:28) -- Untukmu / (3:20) -- Disuatu Pagi / (3:05) -- Indahnya Alam / (3:00) -- Pertemuan Abadi / (3:42) -- Sabarlah Menanti / (3:20) -- Dibumi Bertuah / (4:04) -- 31 Ogos / (2:42) -- Tegakkan Bendera Kita / (0:44).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music; Songs, Malay