Kerana budi - Spring; Sony Music Entertainment (Malaysia). (Selangor : Sony Music Entertainment, 1998)
Terdapat dua buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Kerana Budi Ku Jatuh Hati / (5:22) -- Lagu Bahasonyo Kawe / (4:04).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Ameng, Iskandar, Zabar, Acong & MP.
Title from disc label.
Keywords: Popular music