Bayangan - Slash; Ella; EMI (Malaysia). (Selangor : EMI (Malaysia), 1998)
Mengandungi lagu Bayangan oleh Ella dengan gitar dimainkan oleh Slash dari kumpulan Guns'N' Roses.
CD 1 : Bayangan (Slash) / (4:28) -- Bayangan (Slash Kaos Mix) / (4:28).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Rock music