Mutiara hati - Siti Musliha; Happy Records (Kuala Lumpur : Happy Records, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Mutiara Hati / (3:50) -- Pengampun / (4:02) -- Mencari Jalan Pulang / (5:14) -- Cahaya / (3:23) -- Dunia Hidupku / (3:53) -- Warna Hidup / (5:04) -- Citra Ceria / (4:00) -- Warna-Warna Duka / (3:49) -- Usah Berdalih / (4:02) -- Sekadar Bermanja / (3:24).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay