Sister Sister. - Sister Sister; BMG Pacific (Kuala Lumpur : BMG Pacific, 1995)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam CD ini.
CD 1 : Cinta Mahkota Jiwa / (5:36) -- Bukan Kehendak Hati / (4:50) -- Cinta H. P. M. B. / (4:03) -- Di Horizon / (4:06) -- Hidup Di Kotaraya / (4:36) -- Pertemuan / (4:04) -- Tibanya Saat Itu / (3:14) -- Gerimis Semalam / (5:14) -- Hadirmu / (5:28) -- Yang Aku Suka / (5:07).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay