Emas semuanya - Shidee; Suara Cipta Sempurna; Rock Records & Tapes (Malaysia). (Kuala Lumpur : Suara Cipta Sempurna, 1997)
Terdapat lapan belas buah lagu berirama rock balada yang terdapat dalam CD ini.
CD 1 : Amy / (4:23) -- Perjuangan / (4:02) -- Nadia / (5:21) -- Di Antara Kita / (3:49) -- Camar Putih / (5:43) -- Senjakala / (3:26) -- Barang Yang Lepas / (4:56) -- Seri Bunian / (3:19) -- Putus Sudah Kasih Sayang / (3:18) -- Sepanjang Riwayatku / (3:37) -- Tudung Periuk / (4:01) -- Kiranya Aku Tiada Lagi / (4:29) -- Bayangan Wajahmu / (3:40) -- Bicara Buat Teman / (3:08) -- Ku Sunting Kemesraan / (4:27) -- Semuanya Sudah Terlambat / (4:39) -- Janganlah Menghancurkan / (5:23) -- Di Antara Cinta Seribu / (4:36).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.