Ratu - Sheila Majid; Roslan Aziz Productions (Kuala Lumpur : Roslan Aziz Productions, 1996)
Terdapat dua buah lagu promosi dipetik dari album Ratu yang terdapat dalam CD ini.
CD 1 : Embun / (5:10) -- Mengapa Kasih / (4:14)
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music