Ya! Sharifah Aini. - Sharifah Aini; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1998)
Terdapat dua buah lagu yang dipetik dari album Yayadan dan soundtrack Silat Lagenda yang terdapat dalam CD ini.
CD 1 : Yayadan / (5:04) -- Takkan Melayu Hilang Didunia / (3:15).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay