Pilihan emas juruhebah : Bosnia adalah kami - Sharifah Aini; Aris; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI, 1994)
Terdapat tujuh buah lagu pilihan juruhebah yang dipetik dari album Sharifah Aini, Aris &'Bosnia Adalah Kami' yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Bosnia Adalah Kami / (5:39) -- Lamunan Terhenti / Aris (5:18) -- Rindu Menghiasi Kamar Cinta / Sharifah Aini (4:38) -- Sirna / Adi Jaggat (5:15) -- Matador / Aris (5:10) -- Bunga Tanjung / Sharifah Aini (5:30) -- Bosnia Adalah Kami (Instrumental) / (5:39).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay