Beza-berbeza - Shamsul'Ghau-Ghau', Shamsul Azhar; Low, K. C.; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1995)
Terdapat tiga buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Lagu Hits Buatmu / (4:27) -- Udang Kering (versi radio) / (3:50) -- Aku Pun Tak Tahu / (3:40).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- 1991-2000.